by on January 13, 2022
15 views

Billige Monaco Fotballdrakter, Billige Roma Fotballdrakter

2-3 minutter


Billige Fotballdrakter

sentral for den nederlandske siden

 

United var spilleren inn og ut av laget

i løpet av sin første kjøpe fotballdrakter på nett det er en skadekrise

Van de Beek hadde vært sentral for den nederlandske siden og spilte hovedrollen under oppløpet til Champions League-semifinalen i 2019.

I løpet av sin første sesong i United var spilleren inn og ut av laget – men i år har han knapt vært med.

Van de Beek har startet bare to kamper for United denne sesongen, med de som kommer mot Young Boys i Champions League og West Ham i Carabao Cup.

Billige Monaco Fotballdrakter Spilleren gjorde en kort kamp mot Atalanta i Champions League tirsdag kveld, da Cristiano Ronaldo scoret et stopp for å redde et poeng i Italia.

Og nå kan Man Utd-sjef Ole Gunnar Solskjær ha gitt seg selv et nytt problem etter kommentarer han kom med om spilleren etter den kampen.

Billige Roma Fotballdrakter Hvis Solskjær er glad for å rose Van de Beek, vil han komme under press for å gi spilleren spilletid. Men han har vært motvillig til å gjøre det.

Og det vil også være store spørsmålstegn på hvor midtbanespilleren kan passe inn på siden, med Solskjær som byttet formasjonen i de to siste kampene.

Hvis Solskjær fortsetter å spille tre midtstoppere, må en av Uniteds angrepsposisjoner ofres.

Bruno Fernandes er de røde djevlenes hovedmann i rollen som offensiv midtbane, og Van de Beek kommer sannsynligvis ikke til å spille i stedet for den portugisiske landslagsspilleren.

Scott McTominay og Fred er i favør av Solskjær og gir sikkert laget bedre beskyttelse for de tre bakre enn Van de Beek ville gjort.

Solskjær virker fornøyd med midtbanespillerne han bruker, og Van de Beek kan kanskje aldri tvinge seg inn i United-laget med mindre det er en skadekrise.

liverpool tröja

Ajax Shirt Outlet

Posted in: Shopping
Topics: fotballdrakter
Be the first person to like this.